„Back to school, back to old school”


„Back to school, back to old school”, este turneul national organizat de catre trupa de punk POV, turneu ce se va intinde pe toata durata lunii septembrie.

In imagine: Afisul pentru turneul „Back to school, back to old school”

Asa cum poti vedea si pe afis, printre locatiile alese de trupa se afla si cateva orase din nordul Moldovei, respectiv Suceava, Botosani si Bacau. POV va canta aici in cadrul unor concerte organizate de catre Metal Support cu ocazia aniversarii a doi ani de la infiintare.

[For those who don’t know] Metal Support este o agentie de booking d.i.y. (do it yourself) care se ocupa cu organizarea de concerte si evenimente similare [in special metal, dar nu numai], in zona de nord-est a Moldovei (Suceava, Botosani, Iasi ). Pentru mai multe detalii vei putea intra in curand pe www.metalsupport.ro

Concertul de aniversare Metalsupport, va alea loc la Botosani pe 10 septembrie 2010, in Shogun 2, incepand cu ora 18:30; iar in Suceava pe 11 septembrie, in Vox Discoteque, incepand cu ora 19:00. Intrarea este de 10 Ron. Cei interesati vor putea achizitiona la concert tricouri si stikere Metal Suport. Alaturi de POV, vor mai canta urmatoarele trupe:

Deliver the God (Death Metal – Brasov)
Code Red (Metal – Brasov )
Psychogod (Metal – Bucuresti )
Westfallia (Experimental Metal – Tg Neamt)
Nocturnal fall (Gothic Metal – Suceava)
Scum (Cover Rock Band – Botosani)

In imagine: Afisul pentru concertul aniversar Metal Suport.

[Si] nu in ultimul rand, ca sa iti faci o idee despre ce e vorba, poti viziona mai jos un vidoclip live [cu o sonorizare jalnica, if you ask me] al celor de la POV, sau poti intra pe pagina lor de myspace.

POV – Privim cu optimism spre viitor

2 gânduri despre „„Back to school, back to old school”

  1. LOL… ia uite ce faimosi au ajuns „metal support” astia. :))

    Acuma serios… ca botosanean iti spun ca reclama e cam overrated, nu de alta dar s-ar putea sa mai vina oameni din alte parti si sa ramana dezamagiti de conditiile de la „shogun 2” 😛

  2. Sa inteleg ca ii cunosti pe „metal support astia”… 😀
    Au crescut mult in ultimul an, daca au ajuns sa organizeze concerte prin Hand Iasi, cu trupe ca Vita de Vie sau Coma! I-am auzit chiar si la un radio local din Iasi!

    Cat despre Shogun 2, am fost vara trecuta si inca sunt uimit de faptul ca o bere la 0,5L era 2 lei [binenteles cea mai ieftina], si inca puteai sa alegi intre 2 sortimente 😛 Na, localul in sine nu e cine stie ce [am impresia ca e o crâşmă ordinara in timpul zilei], dar asta nu mai conteaza daca sonorizarea e buna, admosfera e mishto, iar berea e rece si ieftina!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s