Proiectii de documentare


Saptamanal, in fiecare joi in Mojo [asta e in Iasi, pe Cuza Voda] se organizeaza proiectii de filme documentare pe diverse teme, urmate apoi de dezbateri.

Saptamana aceasta (Joi, 24 iunie), incepand cu ora 20.30 vei putea viziona documentarul Super size me.

In imagine: un poster pentru filmul Super Size Me. Wallpaper preluat de aici.

Dupa cum probabil ti-ai dat seama, documentarul analizeaza si critica industria fast-food-ului. Filmul urmareste viata unui tip obisnuit care mananca timp de 30 de zile doar mancare de tip fast food de la McDonalds [interesant, nu-i asa!]. Ca sa vezi ce se intampla cu el si cu sanatatea sa [greu de intuit…] dupa o luna, vino joi la proiectie!

Mai jos ai poti viziona trailer-ul pentru Super Size Me.

16 gânduri despre „Proiectii de documentare

  1. Chiar e fain!
    The best things in life are free! La fel e si vizionarea de joi seara. Bine, teoretic, trebuie sa platesti bautura pe care o servesti in timp ce urmaresti documentarul…

  2. Eu zic ca poti sa urmaresti o parte din documentar si fara sa consumi ceva, daca ii zici la chelnerita ca nu te-ai hotarat inca, de fiecare data cand vine sa ia comanda. Bine, avand in vedere ca filmul dureaza ceva timp, s-ar putea sa se prinda la un moment dat [Sarcasm!].

  3. „Mojo: Strada Cuza Voda 30-32 langa semaforul de la Filarmonica.” Zau ca am fost pe langa semafor, dar nu am vazut nimic… Si pe partea stanga a Filarmonicii si pe partea dreapta, ca daca mergeam mai mult dadeam in Independentii. Asa ca nu am ajuns 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s