Traim in Romania…


In imagine: Un caine comunitar pe scena cu Ducu Berti. Click pentru a mari. Fotografie facuta vara trecuta (2009) la Ipotesti.

Se pare ca de fiecare data cand se organizeaza la noi un eveniment [indiferent de natura lui], sansele ca un caine comunitar sa intre in scena [sau pe scena, in cazul de mai sus], cresc proportional cu numarul de cetateni straini care sunt prezenti la eveniment. Citind un articol de pe Silence’s Blog [un blog grozav, by the way], mi-am adus aminte de fotografia de mai sus, pe care am facut-o vara trecuta (2009) la un concert cu Ducu Berti de la Ipotesi [locul in care a copilarit M Eminescu]. Atunci, un caine comunitar a traversat pur si simplu scena, spre stupoarea invitatilor francezi care luau parte la acest eveniment. Atunci Ducu Berti vizibi jenat [si probabil scarbit] de intamplare a zis: „Traim in Romania…”

P.S. Iti mai aduci aminte de caine ala care a intrat pe pista la prima cursa de FIA GT3 organizata la Bucuresti? Pentru ati reimprospata memoria poti arunca o privire aici.

6 gânduri despre „Traim in Romania…

  1. probabil Ducu Bertzi s-o fi gandit vazand cainele la Elena Udrea, care a trecut si ea prin fatza scenei la un concert cu marele chitarist de jazz John Abercrombie. da’ tu pentru cainele ala te-ai dus la concert? sau ca sa faci poze de la Ipotesti? 🙂

    • Diferenta e ca acel caine nu cauta publicitate gratuita pe seama altora.

      Evident ca venisem pentru Ducu Berti, dar am zis sa imortalizez momentul ca sa am ce arata la nepoti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s