Flori de toamna


crizantemeIn imagine: Crizanteme. Sursa: aici. Click pe link daca ai chef sa citesti un articol interesant despre crizanteme.

La gradina Botanica din Iasi, duminica, 18 octombrie 2009, la ora 11, are loc deschiderea oficiala a expozitiei anuale „Flori de toamna” . Daca crizantema se numara printre florile tale favorite, ai noroc, pentru ca tema de anul acesta a expozitiei este „Crizantema in mituri si simboluri” [Suna interesant!].

Ce poti vedea:

Evident crizanteme. Multe, mai exact 130 de soiuri. Plus 70 de soiuri de tufanele si alte plante decorative.

O colectie de fructe si seminte provenite din speciile lemnoase de pe toate continentele, care sunt cultivate in sectiile Gradinii Botanice.

O alee destinata persoanelor cu dizabilitati de vedere. Omagiu adus lui Louis Braille (inventatorul limbajului Braille) la implinirea a 200 de ani de la nasterea acestuia

Pentru mai multe detalii intra pe site-ul Gradinii Botanice

Daca esti ocupat duminica, mai poti vizita explozitia pana pe 8 noiembrie 2009 intre orele 9 si 18. Biletul de intrare costa 3 lei [Poti intra pe gratis daca sari gardul, dar ma indoiesc ca vei avea acces la expozitia de crizanteme]. Gradina botanica e unul din locurile mele prefereate din Iasi. Avand o suprafata de aproape 100 de hectare, sunt multe de vazut si de facut. Poti sa treci pe acolo cand ai timp, indiferent de anotimp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s